Atelierul nostru este specializat in prajirea artizanala a cafelei de specialitate, in loturi mici, cu prajitoare speciale de ultima generatie.
O ceasca de cafea de calitate poate fi realizata numai folosind boabe de cafea de cea mai buna calitate, prajite cat mai corect posibil. Ce inseamna “corect”? Inseamna prajirea la o temperature ce nu arde boabele de cafea, care in schimb ii confera cafelei un gust si o savoare aparte.
Toata cafeaua noastra este prajita in atelierul propriu Cremossa, pentru a garanta calitatea produselor si a modului de prajire si preparare
In intregul proces de prajire si preparare al cafelei noastre folosim numai cafea 100% naturala, de origine
Intotdeauna mentinem un standard inalt al calitatii produselor noastre. De aceea, cafeaua noastra e mereu proaspat prajita, pentru a-i pastra gustul si savoarea autentica
Putem livra clientilor si partenerilor nostri cafeaua proaspat prajita oriunde in tara, indiferent de judet sau localitate, in cel mai scurt timp posibil